Фальсифікації на виборах у Києві (ДОКУМЕНТ)

27 травня 2014, 18:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
349

У Києві (і це після Майдану!) зараз відбуваються цинічні фальсифікації під час підрахунку голосів на виборах до Київради


Фальшують на користь кандидатів від "Удару", серед яких значна частина ще вчора служила Януковичу і дерибанила столичну землю та бюджет.

Фальсифікують по всьому Києву. Зокрема на дільниці №800379 (Дніпровський район), згідно протоколу, поданим головою дільничноі виборчої комісії (представник партії "Удар"), за Радикальну партію проголосувала аж 1 людина (!). У справжньому протоколі, який був на руках у членів комісії, за РПЛ свій голос віддали 113 чоловік. Такими нахабними фальсифікаціями займались голова комісії і секретар (дивіться фото, номер 29).

У вимозі призначити повторний підрахунок голосів моєму помічнику грубо відмовили. До територіальної комісії був поданий підробний протокол. Схоже, Майдан цих підрахуїв нічому не навчив. Ну що ж, прийдемо до них з вилами!

P.S. Петро Порошенко, який сьогодні контролює "Удар" і не може не знати про ситуацію у столиці, починає свій президентський шлях "красиво". У кращих традиціях Януковича і Партії регіонів.






Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,УДАР,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Київрада,Петро Порошенко,фальсифікації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.