Биківня - це Голгофа українського народу

18 травня 2014, 17:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
79

Браття і сестри українці! Дякую всім тим, хто сьогодні прийшов пом’янути і помолитися за душі невинно убієнних і замордованих радянською владою жертв політичних репресій




Бо той, хто забуває минуле – не має права на майбутнє.
Биківня – це Голгофа українського народу. Ця свята земля опитаних кров’ю нещасних людей, єдиним «злочином» яких було те, що вони були неугодні тоталітарному совєтському режиму.
Тут, у Биківні поховано близько 100-120 тисяч репресованих енкаведистами. Трагедія Биківні стоїть в одному ряді із такими злочинами, як Аушвіц, Бухенвальд, Дахау, Бабин Яр чи Катинський розстріл. Люди, поховані тут, були розстріляні через сфальсифіковані кримінальні справи і незаконні судові рішення.
Не забуваймо запалити свічу пам’яті за цими невинними жертвами.
Ліна Костенко писала:

Історії ж бо пишуть на столі.

Ми ж пишем кров’ю на своїй землі.

Ми пишем плугом, шаблею, мечем,

Піснями і невільницьким плачем.

Дуже не хочеться в цей день говорити про політику, бо нація має бути єдиною і солідарною в питаннях своєї історичної пам’яті.
Але ми, дорогі побратими, маємо обов’язок перед Богом, Україною і цими людьми, похованими тут – не дати забути про трагедію Биківні, не допустити її повторення, відроджувати нашу національну ідентичність і піднімати Україну з колін!
Господи, пом’яни у Царстві Твоєму невинно убієнних жертв політичних репресій!

Слава Україні!



ВАШ ОЛЕГ ЛЯШКО
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,Биківня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.