Запрошую до повалення «берлінських» пляжних стін

17 травня 2014, 22:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3

Продовжую боротися з незаконно зведеними парканами в курортних зонах столиці



Завтра, 18 травня, об 11 ранку на тракторі зноситиму незаконну забудову на вул. Микільсько-Слобідській (м. Лівобережна) та запрошую усіх небайдужих приєднатися.

Олігархи вважають, що їм закони не писані, тому гребуть собі все, що бачать. Не винятком є громадські пляжі, які обросли незаконними парканами, як бур’яном. Цих зажраних чиновників не колише, що забудовувати ближче, ніж за 100 метрів до води – не можна.

Нагадаю, 2 травня ми разом із командою вже знесли декілька парканів у курортній зоні столиці в Оболонському районі Києва на озері Редькіно (Міністерське), щоб кияни та гості міста мали можливість відпочивати на природі у комфортних умовах.

Завтра, 18 травня, об 11 ранку приєднуйтеся до повалення «берлінської» пляжної стіни на Микільсько-Слобідській вулиці (м. Лівобережна). Підготуємо разом столичні пляжі до відкриття літнього сезону.



Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти Украіни,
Лідер Радикальноі партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.