ШЛЯХ ДО ЗЛАГОДИ

17 травня 2014, 18:05
Власник сторінки
фізик, соціолог
0
122
ШЛЯХ ДО ЗЛАГОДИ

ПРО ЗАЛАГОДЖЕННЯ БУЗИ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Сьогодні схоже вся Україна шукає шляху, ідучи яким можна було б залагодити бузу, яка палахкотить на сході України. Про рушійні сили тої бузи я вже висловлювався (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3362416/). Сьогодні на події на сході України мають вплив і бізнесмени сходу, хоча й на них впливають з усіх можливих боків, і російські козачки заслані свою "музику" грають, і кримінальні ватажки кожен собі ціни не складе, і люди втратили нитку Аріадни до правди, ...

Тому:
перше - всіх зі зброєю посадити і профільтрувати;

друге - провести вибори президента і негайно розпочати вибори до ВРУ і місцевих рад;
третє - паралельно з першими двома провести демократизацію суспільства (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3357912/) до будь яких інших змін у суспільстві і державі.

Останнє необхідне тому, що є потребою всіх регіонів Україні, і тому, що лише зазначена демократизація (передача народу повноважень депутатів і чиновників) здатна запобігти перетворенню України після здійснення децентралізації на федерацію удільних князівств бізнесменів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.