Брудні і цинічні методи "Інтеру"

17 травня 2014, 08:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
348
Телеканал "Інтер" нічим не змінився з часів тиранії Януковича

Телеканал "Інтер" нічим не змінився з часів тиранії Януковича


Ті самі брудні і цинічні методи. Інформаційна політика каналу є чітким показником зневаги олігархії над нами, людьми. (Олігархи - це не люди, а паразіти, які п'ють кров українського народу).

Господарі каналу, які служили Януковичу, і поливали брудом Революцію Гідності (нічим не правдивіше, ніж сьогодні російські канали), і далі служать олігархії, уособленням якої сьогодні є Порошенко.

Тонко зрежисоване шоу, цинізм якого не може не викликати огиди. І це - після Майдану. Після того болю, що вже пережив наш народ, і під час того болю, який він переживає зараз.

Серед запрошених гостей найрейтинговішим кандидатом у Президенти був я. Ведучий Євген Кисельов особисто пообіцяв мені, що я матиму можливість щонайменше 15 хвилин донести свою позицію. Я довго себе стримував і не перебивав Гриценка, бо сподівався, що і мені дадуть слово. Не міг мовчати тільки тоді, коли чув антиукраїнські заяви московської маріонетки, комуніста Симоненка, і регіонала Левченку, який публічно виправдовує сепаратистів. Їм, зверніть увагу, висловитись дали.

Однак мало того, що мене позбавили можливості нормально виступити, так ще й попросили пересісти "на гальорку", бо в центрі студії має бути ...Юрій Мірошніченко. Особистий рейтинг якого - нуль цілих, хрін десятих. Не забувайте, до капітуляції Януковича Мірошніченко працював постійним представником тирана у Верховній Раді. Йому, зауважте, слово дали.

Те, що зробили власники "Інтеру", намагаючись мене принизити - це прояв неповаги до мільйонів людей, які мене підтримують. Тому я послав продажних прислуг "Інтеру" подалі і пішов зі студії.

Закликаю усіх людей, які не хочуть бути лохами, бойкотувати телеканал "Інтер". А на найближчому засіданні Верховної Ради вимагатиму націоналізувати майно каналу, яке нині належить паразітам-олігархам.

Щодо маніпуляції "Інтеру" - я певен, вона не спрацює, українці стали мудріше. І зроблять правильний вибір: проголосують за таку ж людину, як вони самі, а не за олігарха. За того, хто був з ними в бою, а не за того, хто вкрав у них заводи, землю, гідне життя і хоче вкрасти майбутнє.

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: зарплаты,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,кандидат від Радикальної партії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.