Терористи намагались викрасти мого помічника

13 травня 2014, 13:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
100

Група озброєних луганських терористів намагалася викрасти мого помічника, керівника обласної організації Радикальної партії Сергія Шакуна

Бандити захопили очолюване ним підприємство по таксоперевезеннях "Люкс". Керував нападниками Андрій Андрєєв, луганський комуніст, який зараз входить до "уряду Луганської республіки", а раніше очолював транспортне управління міської ради. До речі, луганські і донецькі комуністи разом із регіоналами Єфремовим, Медяником, Струком, Гороховим брали найактивнішу участь у блокуванні військових частин, а також у організації і проведенні так званого референдуму. Якщо нинішня влада негайно не звернеться до суду з позовом про заборону Компартії і Партії регіонів як посібників сепаратистів і терористів - грош ціна такій владі! 

Луганськ сьогодні перетворився на територію терору. Щоб уникнути полону, вимушений був виїхати з міста разом із сім'єю Сергій Шакун. Кілька днів тому залишив рідний Луганськ і мій помічник Григорій Пригеба разом із своїми п'ятьмя дітьми, яких погрожували викрасти терористи. Вже кілька тижнів у полоні терористів перебуває ще один мій помічник, командир спецбатальйону міліції Темур Юлдашев, батько чотирьох дітей. 

Сотні тисяч жителів Луганщини, серед них і мої численні родичі, страждають від свавілля терористів. Навіть я сьогодні не можу вільно, без охорони приїхати на свою батьківщину, бо терористи полюють на мене. Моя мама, яка тут народилася, теж не може відвідати рідні краї, щоб не бути викраденою. Я обіцяю землякам зробити все, щоб звільнити нашу Луганщину від бандитів.

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КПУ,сепаратизм,Луганщина,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Олег Ляшко,Партія регіонів,бандити,Григорій Пригеба,Луганськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.