"Головнокомандуючий" ДНР оголосив мене злочинцем

12 травня 2014, 22:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
190

Полковник ГРУ Гіркін заявив, що оголошує себе головнокомандувачем ДНР і запроваджує на території ніким не визнаної Донецької республіки режим контртерористичної операції

Цей новітній «пан отаман Гриціан Таврічєскій» хоче знищувати українських силовиків і самоорганізовані загони місцевої самооборони. Цей мерзенний бандит намагається нас залякати.
Серед тих, кого ця тварь оголосила “злочинцями”, і я у тому числі. Ясно ж, як двері, що заяви ці написані у Кремлі, і функція Гіркіна у інформаційній складовій війни – виключно роль ретранслятора.
Гіркин, я тобі заявляю відкрито і відповідально – наші патріоти готові до зустрічі з твоїми терористами. Приходь, покладемо всіх до передостаннього. Залишимо одного, аби позабирав твій «груз 200» і відвіз за Полярний круг. Наша земля не прийме твоїх негідників, навіть мертвих. Передамо привіт твоїм кураторам з ФСБ та ГРУ.
Ні на які “референдуми” не варто звертати уваги. Триває війна. Окупанти намагаються закамуфлювати свої диверсії та інші злочини проти людей під начебто народне волевиявлення.
Я закликаю всіх патріотів, шахтарів, металургів, фермерів, усіх небайдужих мешканців Донбасу і Слобожанщини брати до руки зброю і боронити Україну до тих пір, поки останній кремлівський сепаратист не буде вигнаний з нашої землі.

Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Москва,зарплаты,Росія,республика,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,війна,Донецьк,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.