Полковнику Андрущуку проломили череп

12 травня 2014, 12:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
445

Останні новини про начальника Маріупольської міліції полковника Валерія Андрущука, якого вчора викупили з полону терористів



О 6-й ранку його санавіацією доправили до Києва у вкрай важкому стані. Нашому Герою терористи проломили череп, зламали 4 ребра, пошкоджена легеня і внутрішні органи. Вже провели одну операцію, попереду ще як мінімум дві. Ситуація ускладнюється тим, що бандити, за свідченнями лікарів, накололи Андрощука наркотиками.

За життя Валерія Миколайовича борються кращі лікарі України. За це велика подяка Тетяні Бахтєєвій, яка, як завжди, допомагає усім чим може. Гроші - 200 тисяч доларів - за викуп Андрущука донецьким сомалійським піратам заплатив брат Сергія Тарути, донецького губернатора, велика їм за це подяка. Сім'я нашого Героя теж вивезена з Маріуполя в безпечне місце.

 
Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,oleg liashko,Полковник,Liashko oleg,Маріуполь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.