Донбасс против выборов президента Украины (соц. опрос) - "Радио Свобода"

10 травня 2014, 19:47
Власник сторінки
0
105

недовольство продолжает расти с каждым днем

07.05.2014, "Радио Свобода".

Згідно з результатами дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», явка на позачергових президентських виборах 25 травня, за поточними оцінкою, становитиме близько 64% українців. Найбільша явка прогнозується на заході, півночі та в центрі. Разом із тим низьку активність демонструють виборці Донбасу та півдня, кажуть автори дослідження.
 
«Порівняно з попередніми дослідженнями, активність виборців Донбасу зменшилася приблизно у 1,5 рази – лише 22% точно готові брати учать у виборах, ще 20% – скоріше так, ніж ні. А 60% – або не визначились, або взагалі не хочуть іти на вибори. І ця динаміка є катастрофічною. Якщо місяць тому ми мали 40% таких людей, потім 45% і 50%, а тепер 60%. Що буде ближче до дня виборів уявити важко», – каже директор Соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.


http://www.radiosvoboda.org/content/article/25376607.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.