Донбас для Путіна - це Комп'єнський ліс для Гітлера

10 травня 2014, 13:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
246

Кремлівський карлик намагається всіляко наслідувати свого кумира, карлика вермахтівського, і це доходить до відвертого божевілля




11 листопада 1918 року у Комп'єнському лісі було підписано Угоду про припинення воєнних дій між Антантою і Німеччиною, що ознаменував завершення Першої світової війни. Більшість положень перемир'я було розвинуто у Версальському мирному договорі. Тоді ці землі - історично французькі, але на певний час окуповані Німечинною - були повернуті Франції. Німецький статс-секретар закордонних справ Ерцбергер з печаллю у серці виконав умови французького маршала Фоша.

Коли нацисти захоплювали Європу, вони про це згадали. Друге Комп'єнське перемир'я 22 червня 1940 року між гітлерівською Німеччиною і французьким урядом Філіппа Петена повернуло ситуацію навпаки. Зумисне Угода була підписана там же і у тому ж вагоні, де було підписано Комп'єнське перемир'я 1918 року. Уряд Петена погодився на припинення опору, окупацію 2/3 французькоїх території, включаючи Париж, німецькими військами, роззброєння й майже повну демобілізацію французьких армії і флоту, відшкодування витрат на утримання німецької окупаційної армії і т.д.

Путіну принципово взяти під контроль Донбас. Як для будь-якого психічно хворого імперіаліста це для нього важливо як символ. Кремль намагався "розхитати" ситуацію у 2004. Не вдалося. Тому сьогодні божевільний карлик воліє помститися і перетворити Донбас на новий Комп'єнський ліс. Треба бути чесними. Частково йому це поки-що вдається. Ситуація вкрай важка. Але...

...З визволенням Франції у 1944 році і ліквідацією режиму Віші Комп'єнське перемир'я 1940 втратило силу. Батальйон Ляшка мобілізує сили для визволення Донбасу. Чотири роки чекати не потрібно. Визволяти Україну треба зараз і назавжди.
///

Записатися у Батальйон - 093 687 02 53

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.