Перемогли фашистів - переможемо рашистів!

09 травня 2014, 11:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
94

Дорікати ветеранам у тому, що вони винні у злочинах Сталіна - те саме, що дорікати героям Небесної сотні у провинах нинішньої влади




Браття і сестри, закликаю вас - незалежно від політичних поглядів - 9 травня утриматися від участі у парадах та інших масових заходах. Кремль готує ряд провокацій, це підтверджують різні джерела. Не виключені і теракти. Тому бережіть себе і свої сім'ї.

Взагалі, вважати 9 травня святом чи ні - особистий вибір кожного громадянина. Ми - мультикультурна нація, і у кожного є право на своїх героїв.
Треба ставитись один до одного з розумінням і повагою. Тоді ми будемо сильніше. Особливо зараз, коли гітлер XXI сторіччя Путін знов намагається перекроїти карту світу і знищити Україну.

Раджу вам 9 травня зробити те, що з року в рік у цей день роблю я - провідати когось із ветеранів. Їх лишилося так мало, вік їх надповажний, здоров'я немає, а уваги людської бракує... Які б не були ваші політичні погляди - слід шанувати людей, які зі зброєю захищали свою землю.

Вони воювали не за Сталіна, совєцький союз і дешеву ковбасу. Вони воювали за себе, свої родини, свої міста та села, за свій народ, за Україну. Абсолютно згоден з тим, що сталінська влада нічим не краще гітлерівської. Однак, дорікати ветеранам у тому, що вони винні у злочинах Сталіна - те саме, що дорікати героям Небесної сотні у провинах нинішньої влади. Сподіваюсь, Революція гідності зробила нас мудріше. І дала сил для нової боротьби.

Перемогли фашистів - переможемо рашистів!

ВАШ ОЛЕГ ЛЯШКО
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Кремль,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін,фашисти,революція,День Перемоги,Друга світова війна,Сталін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.