Зі Сходу звернувся до українців (ВІДЕО)

05 травня 2014, 19:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
1048

На Сході записав звернення до українців, де закликав їх до рішучої боротьби за єдність України




Сьогодні ворог оголосив нам війну. У нас хочуть забрати найдорожче – нашу Батьківщину, нашу Україну. Ворог нам ставить умови: або капітуляція, або розчленування країни. Сьогодні обов'язок кожного українця – рішуче захищати нашу Неньку.

Закликаю всіх патріотів негайно їхати на Схід. Тут сьогодні передній фронт боротьби з ворогом. Тут сьогодні вирішується доля України. Прошу ва: давайте всі разом покажемо ворогу де раки зимують, давайте поженемо його за 101й кілометр Можайського шосе. Щоб нога диверсанта, терориста, сепаратиста і всякої іншої наволочі не топтала українську землю. Щоб вони не несли в наші хати кров і сльози. Щоб ми жили під мирним небом. Тому я закликаю до рішучої боротьби за єдність України, за її територіальну цілістність.

З метою безпеки, точне місце перебування повідомити не можу, проте обіцяю розповісти всі деталі, як тільки матиму таку можливість.
 

Олег Ляшко,
Кандидат  у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Ляшко,РПЛ,Радикальная партия,Олег Ляшко,liashko,Путін,війна,rpl,радикалньа партія олега ляшка,Помаранчева революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.