На тракторі зніс паркан на «Міністерці»

02 травня 2014, 16:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
176

Сьогодні ми разом з командою відкрили в Києві пляжний сезон - знесли паркани, які загороджували прохід до Міністерського озера у курортній зоні столиці - Пущі-Водиці


Ці паркани були зведені років 15 тому незаконно - забудовувати ближче, ніж за 100 метрів до води, не можна. Але чиновники та олігархи вважають, що їм закон не писаний. Там, де так звані правоохоронці проявляють бездіяльність - діє Радикальна партія. Гектари пляжів, які вони відгородили бетонними заборами, були шляхом самозахоплення "прихватизовані" Медведчуком та іншими негідниками. Все, фініта ля комедія - закінчився їхній "комунізм"! Тепер у всіх людей є можливість насолоджуватися мальовничою природою і відпочивати на чудовому озері, лівий берег якого ми звільнили. Всі руїни парканів ми приберемо. Запрошую киян та гостей приїжджати сюди, відпочивати, плавати, займатися спортом, гуляти з дітьми, засмагати, смажити шашлик. Дай Боже, і сам викрою у графіку хоч кілька годин і приїду сюди з родиною. Місця справді дивовижні - не треба ніяких швейцарій-тайландів, коли і у Києві є така краса. Міністерське озеро стало Народним! Одне прошу - не смітіть. А від олігархічного сміття, яке забирає у нас доступ до водойм та лісів, крок за кроком розберусь я та мої однодумці.

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: озеро,Медведчук,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Пуща-Водиця,Олег Ляшко,liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.