Через кордони Росія експортує в Україну терористів

02 травня 2014, 12:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
84

Я не раз переконував Турчинова закрити кордон з Кримом хоча б на травневі свята, коли очікуються провокації російських диверсантів


Нарешті цей кордон закрили, хоча це треба було зробити два місяці тому, щоб Росія не експортували нам з Криму терористів.

Так само треба негайно припинити будь яке сполучення – авіа, залізничне, автомобільне – між Росією і східними областями. Це різко зупинить притік терористів, зброї і брудних коштів на ці території. Під посилений контроль військових також треба взяти усі аеропорти і аеродроми, особливо на Сході, адже висока вірогідність їх захоплення терористами для прийому російських десантів.

На територіях, де проводиться антитерористична операція, давно треба заглушити інтернет і мобільний зв’язок, який терористи використовують для координації своїх дій. Позбавлення ворога зв’язку і комунікації – перша складова перемоги.

І найголовніша вимога до силовиків: почніть, нарешті, відстрілювати озброєних терористів! По іншому цю битву не виграти.

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Турчинов,сепаратизм,Росія,парламент,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,liashko,Крим,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.