НЕВДАЛИМ ПИСЬМЕННИКАМ ПІВДЕННОГО СХОДУ

01 травня 2014, 21:09
Власник сторінки
фізик, соціолог
0
127
НЕВДАЛИМ ПИСЬМЕННИКАМ ПІВДЕННОГО СХОДУ

ЗЛАЗЬТЕ З ПЕГАСА "НАС НЕ ЧУЮТЬ"!

.
Недоліку у кількості писателів галіматні на південному сході не має. Ось і сьогодні один з писателів, хтось під ФБ ніком  Клалашников, "порадував" черговим опусом: "Распространяйте везде в сетях, тут и др. , и в Правый Сектор, и срочно (т.к. приказы, похоже, на 2-е мая), что так мол и так, кто воевать-убивать не хочет - вот вам вариант.
Уважаемые бойцы различных вооружённых соединений Украины!
Вы принудительно направлены на преступное истребление МИРНО протестующих СОГРАЖДАН ..." - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1415310272074506&id=100007866403982
Оскільки не кожному за цими улесливими оповідками видно хижу пащу вовка,
то вирішив написати наступне для цих писателів і для тих, хто випадково потрапив під вплив цих вовків в овечих шкірах.
.
Калашников, закінчуй трендіти та ще й просити поширювати свій трендіж, а складай зброю та починай разом з іншими вимагати не референдум з безглуздих питань (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3347316/), будь-яке вирішення яких не покращить життя жодного громадянина України, а проведення таких реформ суспільного життя, які ведуть до покращання життя переважної більшості громадян України:
http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3216404-vidkrytyi-lyst-do-sluh-narodu
.
Так що вибір вашої долі за вам: або боротьба за краще життя для переважної більшості громадян, або гнити, в кращому випадку, у в'язниці!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.