Революції роблять романтики, а до влади приходять євнухи

30 квітня 2014, 01:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
185

В Луганську озброєні терористи захопили обласну адміністрацію


Менти, як завжди, все здали. СБУ тут давно вже немає. Влада завчасно знала про такий розвиток подій, але нічого не зробила. Замість того, щоб ліквідувати терористів, влада веде з ними безпредметні переговори.

Я неодноразово вимагав від Турчинова діяти, увесь останній місяць давав свої ідеї і поради, як здолати терористів, однак мене, на жаль, не чують. Учора терористи захопили мого помічника Темура Юлдашева, він досі перебуває в полоні. Через бездіяльність влади російські терористи і місцеві бандити з регіоналами перетворюють мою Луганщину на кримінальний анклав. Мета терористів очевидна - зрив президентських виборів і далі референдум про приєднання до Росії. Зараз тільки рішучі дії здатні врятувати ситуацію. Але бачу, що нинішня влада імпотентна. Отак завжди: революції роблять романтики, а до влади приходять євнухи.

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Турчинов,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Олег Ляшко,революція,Луганськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.