Терористам не пред'являють обвинувачень

30 квітня 2014, 00:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
74

Був в Генпрокуратурі


Виявляється, що двом сотням терористів зі зброєю, які вже три тижні блокують приміщення управління СБУ в Луганську, досі не пред'явлено жодних обвинувачень, за виключенням шести осіб. Саме тому терористи спокійно продовжують літати до Москви і Донецька за інструкціями, їздити по Луганщині та організовувати блокування держустанов, бо їх, виявляється, формально немає за що затримувати. За три тижні луганські міліція і сбушники напевне зафіксували і ідентифікували усіх сепаратистів-терористів, але продовжують вести з ними безпредметні переговори, замість того, щоб притягувати злочинців до відповідальності.

На мою вимогу керівники Генпрокуратури запевнили, що до кінця сьогоднішнього дня прокурори звернуться до судів за санкціями на арешт усіх 200 сепаратистів-терористів, причетних до викрадення людей, незаконного заволодіння зброєю, блокування державних установ, доріг, військових об'єктів тощо. Нагадую, що відповідальність за ці злочини - від 15 років до пожиттєвого ув'язнення. І хай ці зрадники бояться власної тіні! З терористами треба боротися усіма доступними засобами, а не вести переговори. Аналогічні санкції на арешт прокурори пообіцяли мені видати на усіх загарбників держустанов у Донецькій області. Мені дивно, чому цього досі не було зроблено?!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,ГПУ,Луганщина,Радикальна партія,сепаратисты,Україна,Олег Ляшко,Луганськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.