Терористи обіцяють перейти до активних дій

28 квітня 2014, 20:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
135

Луганські терористи оголосили ультиматум. Вони обіцяють перейти до активних дій, якщо до 14 години 29 квітня їхні вимоги не будуть виконані


Під “активними діями” – це захоплення адмінбудівель, міліції, прокуратури тощо. Вимоги, зрозуміло, завідомо не виконувані. Насправді завдання терористів – зрив виборів і імітація, як на Донеччині, референдуму, сфальшовані “результати” якого Росія використає для введення своїх військ з метою “захисту мирних російськомовних громадян”.

Сценарій аналогічний кримському. Крим здали без єдиного пострілу. На Донбасі трохи поімітували антитерористичну операцію, але теж здають. Слов’янськ, як виявилося, вже ніхто не блокує (заява прес-секретаря СБУ Сороки). У Луганську озброєні терористи теж вільно пересуваються по області і захоплюють заручників.

Ще раз закликаю владу, якщо вона не здатна здолати терористів, видати зброю патріотам. Також роблю все від мене залежне, щоб змусити владу діяти рішуче і мочити терористів. Але прошу, друзі, не панікувати. Паніка – найкращий союзник нашого ворога. В надзвичайних ситуаціях накраще – зберігати спокій, мислити тверезо, але швидко. Запам’ятайте назавжди – якою б недолугою не була наша влада, ніхто і ніколи не здолає нашу Україну!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Росія,прокуратура,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін,Крим,Луганськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.