Сьогодні Донеччина і Луганщина - кримінальний анклав

27 квітня 2014, 13:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
167

Група російських диверсантів під керівництвом Ігоря Стрєлкова захопила в полон у нашому Краматорську трьох офіцерів "Альфи" СБУ




Російські садисти з військової розвідки - клички "Біс", "Абвер" та інші - катували і викололи нашим полоненим хлопцям очі! Ці ж тварюки раніше захопили, катували і теж викололи очі, а потім утопили ще живими депутата Горлівської міськради Володимира Рибака і київського студента-патріота 22-літнього Юрія Поправка.

Всі ці нелюдські катування і найтяжчі злочини на території України вчиняють російські "миротворці" при підтримці "мирних громадян" типу "народного мера" Слов'янська Пономарьова чи "народного губернатора" Донеччини Пушиліна. На захист цих російськомовних садистів і убивць щоразу виступають Путін і Лавров.

Сьогодні Донеччина і Луганщина - завдяки російським "миротворцям"-бісам і місцевим зрадникам з українськими паспортами - перетворилася на кримінальний анклав, де життя людини не варто ламаного гроша. Шляхом терору, вбивст, катувань кремлівські шизофреніки хочуть загарбати і всю Україну.

Українська влада зобов'язана усіма можливими засобами звільнити наш Донбас від російських убивць-бісів. Цих "визволителів-миротворців" треба мочити скрізь, земля має палати у них під ногами! Прощення катам не буде.

А це головний російський біс на нашому Донбасі Ігор Стрєлков. Він тому і виколює полоненим очі, щоб вони його не опізнали. Але ми назавжди запам'ятаємо цього чорта.

 

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Лавров,Росія,парламент,Луганщина,Радикальна партія,Донбас,сепаратисты,Україна,Олег Ляшко,Путін,терор,Донеччина,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.