ВИБОРИ ДЕМОНСТРУЮТЬ ПОЗИТИВ

26 квітня 2014, 10:10
Власник сторінки
фізик, соціолог
28
119
ВИБОРИ ДЕМОНСТРУЮТЬ ПОЗИТИВ
ЩО ВИМАГАЄМО - ТАК І ЖИВЕМ

ШУСТЕР LIVE 25-04-2014

 
В запису https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eVBmCy_X56M&list=UU2FCgT_PVESYWYSiekDFfCw з 3:19 по 3:37 маємо те чого ніколи не мали раніше: експертами поставлено питання про шляхи розвитку країни, а кандидатами в президенти дані відповіді на це питання і відразу стало очевидним, кого й за що варто обирати президентом.

Тигібка не варто обирати, бо не має уявлення про те, що й як має мінятися в країні,

Тягнибока є сенс обирати президентом бо він пропонує запровадження контролю (обрання і відклик) народом депутатів і чиновників, що принципово міняє умови їх праці, перетворює депутатів, суддів, міліціонерів ... з начальників над народом в слуг народу , що само без будь-яких додаткових органів боротьби з корупцією суттєво її приборкує, бо депутату і чиновнику аби утриматися на посаді легше виконати необхідне громадянам, а ніж вимагати за роботу, яку вони зобов'язані виконувати, хабарі.

Тимошенко теж можна обирати, але треба врахувати її слабке уявлення про можливості простої у вжитку й прозорої за процедурами системи відклику депутатів і чиновників. Таке слабке уявлення, може бути підставою для відмови від запровадження системи відклику депутатів і чиновників, а це означатиме, що контроль народу над депутатами і чиновниками залишиться на теперішньому рівні: раз на п'ять років нам буде дозволено обрати того, хто п'ять років може вести себе, як начальник над народом, займатися корупцією, не дбати про поліпшення життя переважної більшості громадян, ...

Але для всіх кандидатів залишається не здійсненим головне, за що обирають: ніхто з них не виклав оголошені шляхи розвитку країни у своїй виборчій програмі. А тому, залишається не відомим, коли і як, а відтак, та чи будуть виконувати вони ті свої красиві розмови про запровадження нових умов життя в Україні?

Можна заперечити, що всі кандидати подали в ЦВК при реєстрації документ: "Передвиборна програма кандидата ...". А чому передвиборна? Чи не тому, що після виборів про неї можна забути? І головне. Жодна з передвиборчих програм  не відповідає вимогам до виборчої програми (програми розвитку країни) : http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3240448-pro-vyborchu-prohramu

Таким чином, всі, хто бачить позитив від перетворення депутатів і чиновників з начальників над народом в слуг народу, зазначаючи суттєвий крок зроблений суспільством між минулими і сьогоднішніми виборами президента, продовжують наполегливо вимагати від кандидатів у владу мати виборчу програму, яка відповідає зазначеним вимогам, а від можновладців виконання тієї програми! Наявність такої програми робить контроль суспільства над владою, а відтак і рівня свого життя, до неймовірності простим і прозорим. Тож не шкодуючи сил вимагаємо від всіх кандидатів в депутати, в президенти, ... виборчу програму, яка відповідає зазначеним вимогам!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.