Найщасливіший день у моїй роботі

25 квітня 2014, 07:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
104
Найщасливіший день у моїй роботі

Вчора до Ради на акцію протесту проти скорочення державної підтримки сімей вийшла велика київська сім'я Ворошилових - Ріта, Анатолій і їх 12 (!) усиновлених діточок


Вони мені повідомили, що за кілька годин перебування під стінами Ради до них не підійшов жоден депутат. Отакі бездушні народні обранці! Ганьба!

Я провів діточок (найменшій Маші - 2 рочки, найстаршій Насті - 13) до парламентського буфету, де вони разом зі мною скуштували "депутатського хліба". Дівчатка-офіціантки, які нас обслуговували, зізналися, що це був найсвітліший день у їх роботі.




У мене - теж. Бо дітвора, справді, просто диво. Я упевнений, що як мінімум половина з них дуже скоро змінять мене в Раді. І я це зроблю із задоволенням. Україною має керувати освічена, просунута молодь, а не старі казнокради!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,діти,сім'я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.