Зареєстрував два актуальні законопроекти

23 квітня 2014, 12:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
140

Діяти треба рішуче. Інакше – втратимо Україну!


Першим пропоную ввести жорсткі економічні санкції щодо осіб, причетних до окупації і анексії Криму. На сьогодні такі санкції щодо агресора-Росії вже застосовано США і деякими країнами ЄС. Україна чомусь досі мовчить. У своєму законопроекті я пропоную чітко визначити критерії осіб, причетних до військової агресії РФ проти України. На мою думку, під санкції має, в першу чергу, потрапити вся політична верхівка РФ – президент, депутати, міністри. А також депутати Верховної Ради Криму, які проголосували за незаконний референдум щодо відділення, і ті посадові особи державних органів України, які зрадили присязі і перейшли на бік окупанта. Вважаю справедливою мірою заборонити їм в’їзд до нашої держави та заблокувати їхнє майно на території України.

Другим законопроектом пропоную відкликати національні миротворчі контингенти, які беруть участь у міжнародних операціях з підтримання миру та безпеки, з метою їхньої участі в захисті суверенітету та територіальної цілісності України. Ці хлопці зараз потрібні Україні!




Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Росія,законопроект,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,держава,Євросоюз,Крим,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.