Багринцев, мерзотник, гний у тюрязі!

22 квітня 2014, 22:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
126

Є Господь на цьому світі! Депутата-вбивцю з Ніжина Максима Багрінцева посадили на 12 років – таке рішення щойно виніс Оболонський райсуд міста Києва


А ще суд постановив стягнути з нього 200 тисяч гривень на користь двох неповнолітніх дітей вбитої ним жінки. Матусю діткам, звісно, суд ніколи не поверне. Але завдяки увазі громадськості до цієї справи і мого особистого цьому покидьку не вдалося відкупитися!
Нагадаю, 26-річний збоченець Багрінцев мав стосунки з 51-літньою жінкою, а потім вбив її. Більше того, Багрінцева підозрюють у низці подібних злочинів: мовляв, він знайомився з жінками по Інтернету, потім ґвалтував. Не виключено, що його руки по лікоть у крові! Багрінцева, який обирався до Ніжинської міськради за списками «Батьківщини», заарештували рік тому. Але нещодавно він мало не потрапив під амністію.

Я обіцяв, що не дозволю цій погані вийти сухим з води – і слово своє дотримав! Гний у тюрязі, мерзотник!

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Максим Багрінцев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.