Кремль продовжує реалізацію плану з розвалу України

21 квітня 2014, 18:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
76

Терористи-сепаратисти навіть не приховують свою звірячу сутність, беручи у полон журналістів


На цей момент у Слов’янську у заручниках перебувають щонайменше п’ятеро представників ЗМІ (інформація по кожному підтверджена з декількох джерел:

1. Сергій Лефтер, “Перший національний”
2. Ірма Крат, “Прихована правда”
3. Поль Гого (італійський журналіст)
4. Коссімо Аттанасіо (італійський журналіст)
5. Дмітрій Галко, білоруська газета “Новий час”.

Чому сепаратисти беруть у полон журналістів? Тому, що бояться правди. Але правда сильніше – і ми переможемо. Заручники будуть на волі, а ті, хто їх незаконно затримав – у тюрмі або на кладовищі.

*  *  *

У Слов’янську сепаратисти запустили власний телеканал, У Луганську реалізується сценарій керованого маріонеткового самоврядування, Бандити Горлівки оголосили про намір провести референдум.
За цими хаотичними, на перший погляд рухами, стоїть одна рушійна сила – один російський координаційний центр.
Цілком зрозуміло, що ці квазі-сепаратистські рухи з їх клоунськими вимогами -,ні що інше як друга хвиля кремлівського плану з розвалу нашої країни. Вимоги сепаратистів все більше відходять від здорового глузду і своєю дивакуватістю мають на меті посіяти паніку серед громадян Сходу. Дезорієнтувати людей і зіштовхнути їх лобами.
Я вимагаю від силових структур негайно діяти рішуче і радикально, аби не допустити керованого ззовні хаосу. Неконтрольована, пущена на самоплин ситуація розростеться раковою пухлиною – і лікувати її буде запізно. Сьогодні ми ще можемо врятувати Схід. Приймайте рішення, а не жуйте соплі. Смерть окупантам!

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,референдум,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Олег Ляшко,змі,схід,Луганськ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.