Христос Воскрес - воскресне Україна!

20 квітня 2014, 09:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
331

“Воскрес Христос, – і пекло переможене; воскрес Христос, – і впали демони; воскрес Христос, – і радіють Ангели…» (св. Іван Златоуст)

Воскрес народ – і впали межигірські демони, воскрес народ – і радіють Ангели Революції з Небесної Сотні. Воскрес народ – і будуть переможені окупанти.

Браття і сестри, щиро вітаю Вас з Великоднем! Любіть один одного та підтримуйте, особливо у такі важкі для нашого народу часи.

Це моє улюблене свято. Як тільки у житті з’явилася така можливість – став їздити на Святу Землю і зустрічати найбільше свято в житті кожного християнина в Єрусалимі. Я мрію, щоб така можливість була у кожного українця. І все для цього зроблю. Але цьоріч, у вирі суспільної тривоги, я буду разом з українцями молитися на нашій землі.

Молитимусь за Батьківщину Христу Спасителю, молитимусь за нашу армію, молитимусь за патріотів, які захищають наші Схід та Південь, молитимусь за збереження України і повернення Криму, молитимусь за порядок у нашій державі і гідне життя для кожного громадянина.

Найголовніше, що ми маємо пам’ятати в цей день і завжди: Бог вчить нас любити і цінувати один одного. Господь так сильно нас любить, що віддав Сина Свого. Ісус Христос був розіп’ятий на хресті саме за наші гріхи. Завдячуючи цьому ми маємо шанс на спасіння.

Герої Небесної Сотні віддали своє життя за спасіння України. Пам’ятайте про це, не підведіть їх і помоліться за впокій душі кожного з них.

Христос Воскрес – воскресне Україна!

 

ВАШ ОЛЕГ ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Великдень,революція,Христос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.