Хроніки Грушевського

19 квітня 2014, 21:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
193

Сьогодні – три місяці з початку революційних подій на Грушевського


Це були кращі дні мого життя. Сподіваюся, що найкращі ще попереду, коли виб’ємо сепаратистів зі Сходу, повернемо Крим і об’єднаємо Україну.

 

Моя хроніка подій на Грушевського. День перший



***

Рівно три місяці тому ця країна стала іншою. 19 січня 2014 року наш народ показав свою силу, свою відвагу і свою віру. Люди пішли у наступ, ризикуючи життям, здоров’ям і свободою. Режим Януковича здавався багатьом непереможним, але ми змогли його знести. Наш народ переміг навіть смерть…

В цей день варто подякувати Богу усім учасникам цих подій, що лишився живим, і найголовніше – не забувати про те з неба дивляться на нас Ангели Революції – полеглі в бою Герої Небесної Сотні. Жити треба так, щоб не було соромно перед ними. І тому сьогодні наш святий обов’язок – дати рішучу відсіч окупантам. Слава Україні!

***

Минуло вже три місяці, відколи непереможний украінський народ повстав проти тиранії не лише мирним мітингом, а і масовим силовим спротивом. Я ці дні не забуду ніколи.

 

другий день протистояння на Грушевського

  ***

Чотири роки поспіль я закликав людей: банду Януковича можна лише на вилах винести. Три місяці тому співвітчизники мене почули – і озброєним повстанням ми знесли тиранію. Так само і путінських окупантів виженемо

 

п’ятий день протистояння на Грушевського


***

І знов про події на Грушевського, які розпочалися рівно три місяці тому. Розуміючи, що всі патріоти України повинні бути тут, від’їзджав перепочити тільки, коли вже зовсім валився з ніг… А так ми з побратимами не покидали поле бою майже весь час. Революція Революцією, а обід хай і не розкладом, але все одно, їсти треба. Щиро вдячний усім добрим людям, які приносили нам чай, бутерброди, бульйон, молоко, інколи щастило на барикадах перекусити і домашньою їжею, що її приносили дбайливі кияни. Дякую

 

Третій день протистояння


***

Хроніка Грушевського, день другий. На відміну від опозиційної трійці, я завжди вважав, що переговори з Януковичем – це даремна трата часу.


***

Хроніки Грушевського. Коли у нас стріляли – ми не скорилися. Частина з тих, хто боровся з нами плече плече, полягли під кулями снайперів… Ми завжди повинні пам’ятати їх Вічний Подвиг. І, як не боялися тоді – повинні не боятися і зараз у боротьбі з окупантами та їх посібниками.

 

P.S. Усі, хто сьогодні піде до Церкви – не забудьте, будь ласка, поставити свічку за упокій Героїв Небесної Сотні.



Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,майдан,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Партія регіонів,патріоти,революція,Небесная сотня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.