Краще померти стоячи, ніж жити на колінах!

14 квітня 2014, 18:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
453

Тимошенко в ефірі ТРК "Україна" заявила, що застосування сили на Сході приведе до війни з Росією і пропонує вести переговори


Я думаю, всім зрозуміло, що Росія вже почала проти нас війну і не бачать цього факту тільки ті, хто не хоче бачити. По-друге, якщо не протидіяти агресії Росії, ми втратимо Схід, а далі всю Україну так само, як втратили Крим. По-третє, хочу нагадати Тимошенко відповідь Черчілля, коли Гітлер запропонував Британії фактично здатися: "Нам пропонують вибір між ганьбою і війною. Якщо ми оберемо ганьбу - отримаємо і ганьбу, і війну".

Тому я переконаний: ми маємо захищати Україну, яких би зусиль це нам не коштувало. На нашому боці також увесь світ, який, я впевнений, нас підтримає практично. І найголовніше: краще померти стоячи, ніж жити на колінах!

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,сепаратизм,Росія,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,війна,Крим,схід,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.