Не на того нарвались!

11 квітня 2014, 16:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
216

Прикро, але революційні події не змінили мислення багатьох людей. Брудні методи під час виборчих кампаній досі лишаються в сил




У моїх рідних Прилуках на Чернігівщині, де я виріс, де я в дитдомі виховувався, якісь покидьки пошкодили наші бігборди. Те, що намагалися таким чином принизити мене - переживу. Більш неприємно, що таким чином принизили солдат, які поряд зі мною у окопі - героїв, що боронять від окупантів наш кордон у Чаплинці на Херсонщині; принизили наше гасло "Я поверну Україні Крим!", хоча я певен, для кожного українського патріота тимчасова втрата Криму - це особиста болюча рана. Що ж, у деяких осіб совісті немає зовсім... Хто зробив отаке неподобство - не знаю, ворогів багато. Швидше всього, проросійські сепаратисти, ненависть яких до мене зашкалює. Хочете налякати мене, засмутити, зупинити? Не на того нарвались!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,сепаратизм,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігівщина,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.