Досить панькатися з терористами! (ВІДЕО)

07 квітня 2014, 20:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
10
348

Зараз у Луганську. Ситуація така:

Терористи захопили у приміщенні управління СБУ орієнтовно 300 автоматів, 100 пістолетів, до 20 снайперських гвинтівок. Злочинці - переважно військові і колишні афганці, їх у приміщенні до 150 осіб. Зівак навколо будівлі ще чоловік 300. Серед терористів частина російських диверсантів, їх видає акцент і рублі, які вони мають. По периметру будівлі ще чоловік 10-15 з раціями і зі зброєю.

Дивно, але у захопленому приміщенні СБУ досі не відключили електрику, воду тощо. Терористи вільно користуються комп'ютерами і мобільним зв'язком, координують свою діяльність із зовнішнім світом.

Сьогодні було заплановано перемовини керівництва області з лідерами терористів. Вони вмовлятимуть їх здати зброю і залишити приміщення. Я вважаю, що ніяких перемовин з терористами не повинно бути, треба їх знешкоджувати. Терористи зі зброєю - це небезпека для мирних громадян, тому завдання влади захищати людей.

За моєю інформацією, завтра-післязавтра терористи планують штурмувати обласну адміністрацію, потім проголошуватимуть створення Луганської республіки у складі Росії. Тому влада має діяти на випередження і не панькатися з терористами.

Далі інформуватиму, якщо виживу. Я не боюся, але тут реально небезпечно.

 

Олег Ляшко,
Кандидат у президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,сепаратизм,Росія,парламент,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Олег Ляшко,Луганськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.