Погостював у кримських військових-патріотів

02 квітня 2014, 20:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
121

Приїхав до Окремого Київського полку Президента України


Сюди, після штурму української військової бази у Феодосії російськими військовими, привезли наших морських піхотинців. Вони залишилися вірними присязі, яку давали народові України.
Після зустрічі з піхотинцями зайшов і до їхніх казарм. Познайомився з дружинами захисників, на власні очі побачив реалії їхнього непростого життя: умови тут майже польові – малі кімнати, незручні кухні, старі пральні машини. Залізяччя на занедбаному стадіоні – все, що залишилося від тренажерного залу.
Держава просто зобов’язана якнайшвидше забезпечити усім необхідним військовослужбовців та членів їхніх родин. Адже сьогодні кожен свідомий громадянин, а тим паче, професійний військовий повинен бути готовим боронити свою країну. Оскільки Росія не припинятиме спроб дестабілізувати ситуацію на Сході та Півдні України.

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,армія,військовослужбовці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.