Російська дезінформація добралась вже й до німців України

28 березня 2014, 17:20
Власник сторінки
1
152
Російська дезінформація добралась вже й до німців України

28 березня МЗС Російської Федерації заявило, що в Україні утискають права німців, чехів та інших нацменшин.

    Міністерство закордонних справ Росії заявляє про утиски прав етнічних німців, чехів, угорців та інших національних меншин в Україні. "Менш помітно, але від цього не менш драматично складається ситуація навколо етнічних німців, чехів, угорців та інших національних меншин, що проживають на Україні", - йдеться в заяві російських дипломатів.
    На їх переконання, ці народи стурбовані нестабільністю. "Вони стурбовані нестабільністю політичної ситуації в країні і всерйоз побоюються за своє життя, безпосередньо стикаючись з тими безчинствами, які продовжують творити доморощені ультранаціоналісти і неофашисти", - заявили в МЗС.
    Україна була й є багатонаціональною, проте, толерантною країною. Унікальність заходу України є в тому, що ми поєднуємо любов до власного походження та є справжніми патріотами української держави. У зв’язку з історичними особливостями саме на Закарпатті, Галичині, Волині проживає чи не найбільше національних меншин України. З часів незалежності не пам’ятаю жодного конфлікту на ґрунті расової нетерпимості чи дискримінації.
    Впевнений, що на Студентському а потім і Євромайдані стояли люди, які прагнули змінити злочинну владу незважаючи на національність та віросповідання. Загибель одного з перших героїв Небесної сотні вірменина Сергія Нігояна є яскраве цьому підтвердження.
    Як приклад відсутності тиску на німців України з боку “доморощених ультранаціоналістів і неофашистів" є те, що саме Тернопіль розглядався як місто, в якому будуть приймати біженців німецької національності з сходу та півдня України у разі військової агресії з боку Росії. Тернопіль – місто в якому міський голова, голова ОДА та голова обласної ради є членами ВО “Свобода”.     
    Сьогодні важливо, щоб організації національних меншин України спростували недостовірну інформацію російських пропагандистів.

Максим Черкашин
член правління Всеукраїнського об’єднання
“Німецька молодь в Україні”,
помічник міського голови міста Тернополя
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: пропаганда,німці,національність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.