Тандем Тимошенко - Путін.

24 березня 2014, 20:58
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
2
150

Ще раз переглянув деякі епізоди п’ятничної програми. Переконався, що «Шустер – Live» такий же маніпулятор, як і російський - «24».

 Розмовляв по мобілці з однокурсником – мешканцем Новоросійська. Він розповів мені, що телеканал «24» показав весь пасквіль, який Тимошенко виплеснула на Путіна, коли передвиборчо красувалася на телеканалі Савіка Шустера. Для нього було шоком, що брехливий  «24» ніколи не показує правди, завжди маніпулює, як свого часу  телебачення СРСР, а тут почув таке про російського кормчого! Як це розуміти?

 Прийшлось розтлумачити, що «24» і на цей раз бреше і маніпулює, як завжди брешуть і маніпулюють Тимошенко та Путін. Ця словесна гра розрахована на російських та українських громадян, щоб вони не здогадалися, що Путін все робить для того, щоб президентське чи прем’єрське крісло дісталось підконтрольній Тимошенко...

 Сьогодні приїхав мій брат, мешкає в селі. Розповів, що в неділю в  сільському магазині місцеві жінки обговорювали телепередачу Шустера.  Всі говорили, яка Юля розумниця, навіть не схудла - навпаки, про все знає, вболіває, говорить чітко, без запинки, розкритикувала нову владу,  дала відсіч Путіну, знає як повернути Крим,...

 Ще раз переглянув деякі епізоди п’ятничної телепрограми. Переконався, що «Шустер – Live»  такий же маніпулятор, як і російський - «24».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.