Прокидайся, Україно!

25 грудня 2012, 11:22
Власник сторінки
2
384
Прокидайся, Україно!

Вчора Україна отримала черговий ляпас. Нас принизили, наші права проігнорували, наші "лідери" зрадили нам і перетягли державу в ту сторону, звідки народ втікав. Крокуємо до Митного союзу, панове...

Сьогоднішні євромайдани є прямим доказом того, що в нашій державі є люди, котрі готові кричати в знак незгоди за всю країну, ті, кому не байдуже на майбутнє своїх нащадків- Громадяни. Деякі з них "постійні", деякі "тимчасові", але всі вони є в потрібний момет. І це найголовніше. Ці люди  збираються, щоб показти свою незгоду та силу, висловити власну, незаплямовану обіцянками і не куплену ніким окрім совісті, думку. І щоб там не казали песимісти та ледарі про те, що: " купка волаючих дурнів" нічого не досягне",- але рано чи пізно їх почують. Можливо, не ті від кого вони чекають підтримки, не ті, на кого надіються. Але їх помітять. Бо, хіба, можливо не почути голос Громадян серед шептоту мас?

 Вражаючим є те, на скільки люди себе не поважають. Ви не поважаєте себе тоді, коли мовчите, хоча маєте власну думку; коли вам байдуже на те, що діється навколо, тоді, коли з усією впевненістю кажете: "від мене нічого не залежить. Я лише гвинтик у  системі",-  але при цьому ненавидите власноруч стоворену машину. 

На справді, кожен із нас стоїть в центрі системи, кожен є водієм, має власні "водійські права". Але, чомусь, не всі знають про це, а якщо знають то не показують цього , бо страх, мабуть, перевищує  повагу до себе. Але ж саме ми повинні вибирати маршрути держави,   керувати, чи навіть зупиняти цю, часом некеровану машину, коли та звертає у прірву. 

Наша держава прямує у прірву. А ми- її народ вважаємо себе комахами, які при найменшій спробі перекрити дорогу будуть роздавлені. Ми знаємо, що у нашій кишені лежать справжні "водійські права", але, чомусь, нам страшно користуватися ними. Ми забуваємо, що наша сила у єдності і, чомусь, надіємось на когось. Лінь і байдужість -вороги українців. 

Сьогодні, кожна хвилина вирішує майбутнє, кожен "гвинтик", котрий випадає із абсурдного пристрою все більше розладнує його, стаючи найпотрібнішою деталлю. Вирішувати майбутнє нам, а не комусь, робити це потрібно саме сьогодні, саме на майдані.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.