На АМС стартував революційний комедійний серіал із Енні Мерфі у головній ролі

24 червня 2021, 13:45
Власник сторінки
0
15
На АМС стартував революційний комедійний серіал із Енні Мерфі у головній ролі

KEVIN CAN F ** K HIMSELF — комедійний серіал, за головну роль у якому актриса Енні Мерфі («Шіттс-Крік») отримала «Еммі», стартував на телеканалі АМС у неділю, 20 червня, о 21:00.

Перші дві з восьми серій сезону будуть показані на AMC 20 червня. Усі інші серії будуть виходити щонеділі на телеканалі АМС та тижнем раніше на АМС+ о 21:00.

 

KEVIN CAN F ** K HIMSELF показує історію Елісон Макробертс (Енні Мерфі) — жінки, яку, як нам здається, ми вже десь бачили, адже вона типова дружина із звичайнісінького сіткому. Вона вродлива та вміє жартувати (хоча зазвичай вона сама стає об'єктом для жартів), а ще вона вийшла заміж за хлопця, який виглядає так, ніби виграв шлюбну лотерею, одружившись з нею. Адже вона красива, а він...смішний. Але яка ця Елісон поза домом та окремо від свого чоловіка? І що з нею трапляється, коли вона нарешті прокидається та вирішує повстати прости несправедливості у своєму житті? KEVIN CAN F ** K HIMSELF створює справжню революцію на телебаченні, продемонструвавши вражаюче пожднання комедії та реалізму. І з чого ми сміялися всі ці роки?

 

У серіалі також знялася Мері Холліс Інбоден («Справжні О'ніли») у ролі Патті О’Коннор — жорсткої та завжди невдоволеної сусідки Еллісон, яка приховує інтелект, що пов’язує її з Елісон. Ерік Петерсен («Кірсті»)  зіграв роль чоловіка головної героїні, Кевіна МакРобертса, він же її хаскі та улюблена дитина. Алекс Боніфер («Супермаркет») представ перед глядачами у ролі Ніла О’Коннора, найкращого друга Кевіна, любителя футболу, а Брайан Хоу («Пожежники Чікаго») — у ролі Піта МакРобертса, батька Кевіна із дуже дивним почуттям гумору. З'явився у стрічці і Реймонд Лі («Тут і зараз») у ролі Сема Парка — хлопця, у якого колись із Елісон був роман.

 

KEVIN CAN F ** K HIMSELF створений Валері Армстронг («Ложа 49»), а виконавчими продюсерами серіалу виступили Рашида Джонс та Уілл Маккормак («Кігті»). Крейг ДіГрегоріо («Вискочка») засвітився як шоуранер та виконавчий продюсер.

 

Дивитися трейлер KEVIN CAN F ** K HIMSELF

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.