5 причин, чому Ваша дитина має займатись акторською майстерністю

07 листопада 2017, 18:09
Власник сторінки
актор театру і кіно, ведучий
0
101
5 причин, чому Ваша дитина має займатись акторською майстерністю
фото зі сторінки студії молодого актора "Колаж" - https://www.facebook.com/kolazh.kyiv/

Дитяча театральна студія - явище далеко не нове для киян та й українців загалом, проте далеко не всі батьки звертають увагу на акторські здібності своїх дітей. І дарма.

Досить поширена ситуація в успішних людей - бізнесмен, керівник чи навіть політик звертається за допомогою педагогів акторської майстерності щоб освоїти хоча б ази цієї справи, адже як часто виявляється, акторські здібності можуть стати в пригоді не тільки для виступів перед великою аудиторією, але і під час важливих переговорів, зустрічей, дипломатичних поїздок і т.д.. Чомусь, звичайної комунікабельності стає замало для того, щоб взяти ситуацію під свій контроль. Одразу постає питання, - якщо акторські задатки дійсно сильно впливають на успішність людини, то чому наші діти досі не розвивають їх?

На жаль, в багатьох людей досі панує думка, що акторська майстерність - справа виключно тих, хто планує своє життя пов'язати зі сценою чи зйомками. Якщо і Ви такої думки теж, то пропоную прочитати 5 причин, чому Ваша дитина повинна опановувати акторське ремесло:

1. Дайте дитині побути собою. - з самого дитинства суспільство накладає на вашу дитину рамки - на типи поведінки, засоби і способи пізнання та отримання інформації. Театр дозволяє засобами індивідуального вираження показати свої справжні емоції - там, де це не тільки не забороняється, а навіть заохочується. Зберегти при цьому здоровий та конструктивний напрямок - справа досвідченого викладача.

2. Розвивайте дитину всесторонньо. - акторська майстерність передбачає розвиток багатьох елементів: сценічна мова - вчить чітко і правильно говорити, сценічна пластика - розвиває дитину фізично, дозволяє розуміти і відчувати своє тіло, підготовка до ролі - розвиває увагу, пам'ять, дисциплінованість і т.д. - навряд чи будь який інший вид мистецтва може дати стільки всього одразу.

3. Дайте дитині шанс виділитись із натовпу. - якщо ваша дитина навчиться виражати себе в творчості, то всі ті інші способи виділення, яких так бояться батьки (ті, які псують фізичне чи моральне здоров'я дітей) - одразу втрачають силу.

4. Навчіть дитину не боятися. - не боятись психологічного тиску, не боятись проявити себе, не боятись мати власну думку. Допоможіть дитині подолати страх публічних виступів, полюбити себе і напрацювати впевненість в собі. - через роки діти будуть Вам дуже вдячні.

5. Звільніть час для себе. - я впевнений, що у вас знайдеться десяток варіантів як провести час, поки дитина на заняттях. 

Аргументів, звісно, можна написати багато. Але головне - дайте дитині можливість самостійно зробити вибір.






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: Киев,психология,дети,театр,Развитие,воспитание,Київ,психологія,мистецтво,діти,розвиток,виховання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.