Митрополит Епіфаній провів молебень за захисників і захисниць України

11 жовтня 2021, 20:27
Власник сторінки
0
24
Митрополит Епіфаній провів молебень за захисників і захисниць України

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, якому українські військові історично віддають особливу шану Предстоятель Православної церкви України особисто провів молебень за українських військових

З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці у храмі Архистратига Михаїла на території Окремого Президентського полку імені Богдана Хмельницького Сухопутних військ Збройних Сил України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Предстоятель Православної церкви України Епіфаній провів молебень за всіх захисників та захисниць України.

У молебні взяли участь Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський, представники духовенства, народні депутати України, військовослужбовці, їхні рідні і близькі.

Храму Архистратига Михаїла вже понад сто років. За часів радянської влади він був знищений і відбудовувався вже за часів Незалежної України. Сьогодні Блаженніший Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної церкви України Епыфаный подарував перший дзвін для храму та освятив його.

#фоторепортаж

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: ЗСУ,Сухопутні війська,митрополит Епифаний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.