"Сезон провокацій відкрито!"

20 липня 2021, 12:12
Власник сторінки
0
36294
 Сезон провокацій відкрито!

Для УПЦ МП РФ життя їх прихожан не варто і ламаного гроша.

     Гібридне угрупування «Миряни» звернулося до мера Києва Володимира Кличка з проханням забезпечити їх під час ходи на честь Хрещення Русі 27 липня медичним супровідом, пунктами з питною водою, а на Володимирській гірці – достатньою кількістю біотуалетів та сміттєвих баків. Тільки задумайтесь! Забезпечити безпеку групі гібридного походження “Мирян”, тобто проросійським силам в Україні, які мають намір перетворити День Хрещення Русі на масштабний пропагандистський балаган!!!
Силам, що знаходяться під патронатом УПЦ МП РФ і хочуть реалізувати серію провокацій в Україні напередодні візиту Вселенського патріарха Варфоломія до Києва.

     УПЦ МП РФ вже кілька років нехтує правилами епідеміологічної безпеки, то, по суті, на масове скупчення народу без дотримання норм індивідуального захисту, безпечної дистанції під час ходи спільнота і розраховує. Чергового епідеміологічного спалаху не уникнути. Неминучі жертви серед прихожан варті скасування візиту Вселенського патріарха – один із сценаріїв гібридного угрупування.

      «Для УПЦ МП РФ життя їх прихожан не варто і ламаного гроша. Я скажу, що “Миряни” це не просто релігійна організація – це клуб добровільних самовбивць, яких їх пастирі відправлять на заклання найближчим часом для створення максимально деструктивної атмосфери, що сприяє дестабілізації в країні як бактеріологічної, так і соціально-громадської», - військово-політичний експерт Олександр Коваленко. В діях «Мирян» чітко прослідковуються усвідомлені наслідки. Прикро, що вони тягнуть за собою сотні людських життів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: УПЦ МП,хрещення Русі,епідемія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.