Києво-Печерська лавра руйнується під управлінням з Москви

13 липня 2021, 12:15
Власник сторінки
0
27452

Духовенство Московського Патріархату вимагає підтримки уряду для ремонту печер Києво-Печерської лаври. А пожертви паломників пішли невідомо куди.

Небезпечні гідрологічні процеси відбуваються в лабіринтах Ближніх печер Києво-Печерської лаври. Рівень зволоженості грунтів збільшується з кожним днем. Аварійна ситуація може привести до непоправних втрат культурного фонду і людських жертв. Ситуація потребує негайного вирішення.

В зв’язку з цим, представник монастирського комплексу, митрополит УПЦ МП Павло, написав прем'єр-міністру Денису Шмигалю лист з проханням допомогти зберегти пам'ятник архітектури національного значення - «Лабіринти Ближніх печер».

Цей служитель Московського Патріархату також відомий під прізвиськом "Паша-Мерседес", яке він отримав завдяки своєму шикарному автопарку. Мережею досі гуляє відео як шановний "святий отець" московської патріархії проклинає та погрожує поліцейському за спробу оштрафувати його за порушення ПДР. 

Шановний митрополите, можливо якби ви та подібні служителі церкви зібрали воєдино свої багатства (машини, будинки, антикваріат, земельні наділи та інше), то вистачило би і на ремонт печер і на інші богоугодні справи??? Заодно допоможете владі зберегти нашу українську святиню і не доведеться виділяти кошти з резервного фонду державного бюджету.

Скромніше треба бути, пане!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: УПЦ МП,авария,Киево-Печерская Лавра,Митрополит Павел,Києво-Печерська лавра,Денис Шмыгаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.