Малі підприємці столиці просять Зеленського захистити їх від свавілля Кличка

08 липня 2021, 14:49
Власник сторінки
Головний редактор Ісландія
0
464
Малі підприємці столиці просять Зеленського захистити їх від свавілля Кличка

“Пане Президенте, допоможіть врятувати бізнес від корупції та свавілля Кличка!” - це зараз під ОП, де проводять акцію підприємці Києва. Під ОП вони прийшли з під КМДА, бо кажуть, там їх не почули


Бо Віталію Володимировичу та його посіпакам не ясно, для чого створювати єдині, нормальні, зрозумілі правила для всіх, якщо можна сегрегувати бізнесменів на своїх і чужих.

Вони зараз зачищають ринок МАФів. Але це не те що ви могли б подумати. Це не боротьба з нелегальною торгівлею. Це як раз боротьба з легальними малими бізнесменами і перерозподіл ринку під себе. А нелегали як працювали, так і будуть працювати, заносячи щомісяця представникам КМДА «котлети».



Саме тому легальні бізнесмени Києва об’єднались і вийшли на акцію протесту - «Малий бізнес проти мафії Кличка».

Вони не вимагали чогось особливого. Вони проти нових правил, які хоче ввести Кличко за допомоги проекту Білоцерківця.


Які створюють проблеми з отриманням/продовженням дозвільних документів, для тих хто працює в білу.

Вони кажуть, що мета міської влади - знищити ринок МАФів, а на їх місце поставити так звані тимчасові споруди, під наближених «бізнесменів», які будуть і далі заносити щомісяця мільйони «лівого» кешу команді Віталія Володимировича.

Тепер підприємці просять президента не тільки захистити їх від Кличка, але й звільнити його з посади голови КМДА через масштабну корупцію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: МАФ,предприниматели,Виталий Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.