Прийшов час кремлю відрити чергову «консерву»

18 березня 2021, 17:11
Власник сторінки
0
2919

Раніше Ілля Ківа для пересічних громадян був політиком з числа таких-собі містечкових дурників

типу-політиків, які хайпом та постійними зашкварами здобували популярність, а відтак рейтинги серед прихильників фріків на кшталт Шарія. Його носило політичним вітром від Авакова до соціалістів, від ветеранів АТО та Правого Сектора - до ОПЗЖ. Де була можливість погнатися за грошима, там був Ілля Ківа. Департамент боротьби з наркотиками, жомова яма в оренді у фіктивної фірми, «вирішення питань» далекобійників при блокаді окупованого Криму – ось лише поверхнева частина айсбергу бізнес-інтересів Народного Депутата.

Але коли до його послужного списку додався захист проросійського пропагандиста Юрія Дудкіна, він впевнено зробив крок з розряду «кровосісів» (себто, пристосуванців) в розряд ворогів української державності, якого вже з упевненістю можна записати в російські агенти.

Якщо хтось не знає, за що Юрій Дудкін сидить в СІЗО, то ось: . З матеріалів чітко видно, що людина свідомо, за гроші, виконує завдання (Дудкін саме так і каже: завдання!) російських пропагандистів у підготовці матеріалу, який шкодить державній безпеці.

І якщо раніше до Ківи було менше питань, все ж таки в українському парламенті не він один такий… альтернативно обдарований, то з часу, коли він зголосився поручитися за людину, яку обґрунтовано підозрюють в роботі на спецслужби Російської Федерації, з якою ВОЮЄ Україна, країна де він є Народним депутатом, воюють його побратими (мабуть, вже колишні) з Правого Сектора та спілки ветеранів АТО, Ілля Володимирович втратив право називатися громадянином України, а тим більше народним представником.

І так, СБУ та керівництво Верховної Ради України мають надати гідну оцінку діям «народного обранця», якщо вже його електорат на це не спромігся.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Апеляційний суд,Илья Кива,пропаганда в СМИ,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.