«Як московські попи захоплюють Україну»

22 листопада 2021, 13:04
Власник сторінки
0
2968

В адресу Російської православної церкви в Україні (так званої УПЦ МП) постійно лунають обвинувачення у зриві державної програми вакцинації проти коронавірусу.

На підтвердження такої думки свідчать проведені 19 жовтня та 3 листопада 2021 року в центрі Києва під будівлею Верховної Ради України мітинги вірян і священників РПЦвУ проти вакцинації від коронавірусу. Мітингувальники стверджували, що вірусів не існує, а вакцинація – це геноцид.

Прикметно, що організатори мітингів просили учасників не давати коментарі ЗМІ. Вочевидь, це пов’язано із тим, що під час подібної акції у червні цього року одна із вірянок РПЦвУ відверто розповіла, що виступає за об’єднання України із Росією та Білоруссю та «царя православного з роду Романових».

Як не дивно, представники РПЦвУ (т.зв. «УПЦ») постійно верещать про свою непричетність до мітингів та постійні гоніння, маніпулятивні та безпідставні звинувачення «канонічєскай цєркаві» з уст держслужбовців та ЗМІ.  

Очевидно, що вказані твердження щось подібне до «УПЦ не частина РПЦ і Путін нам не цар». І все це здається логічним, бо не можуть громадяни країни в якій сьомий рік іде війна, прислужувати ворогу, якби не одне але…

В той час, як число хворих зростає з кожним днем і вся Україна бореться з пандемією, РПЦвУ, як завжди, продовжує лобіювати свої майнові інтереси.

Так, московські попи, прикриваючись Релігійною організацією Української Православної церкви парафії блаженної Ксенії Петербурської у Дніпровському районі м.Києва (ЄДРПОУ 25904636), відмовляється звільняти приміщення  Київського центру неврології та діалізу, яке отримали за часів правління В.Януковича (раніше частина Комунального некомерційного підприємства «Київський міський центр неврології та діалізу №3», м.Київ, вул. П.Запорожця, 26), чим самим унеможливлюють проведення капітальних ремонтних робіт та розміщення передового обладнання для хворих на COVID 19.

Дійсно, це ж не «богоугодноє дєло» людей лікувати…

Подейкують, що «свящєннаслужителі» не з’являються в лікарні… Навісили амбарний замок, щоб приміщення не віддавати та отримали вказівку від керівництва РПЦвУ у разі необхідності здійснювати радикальні дії за допомогою «неравнодушных».

Ось як РПЦвУ ставиться до простих людей та нечисленних своїх прихильників…

Все це, здається, має окремі ознаки чітко спланованої диверсійної діяльності з метою ослаблення української держави, а саме, сприяння зростанню захворюваності серед населення та створення надмірного навантаження на систему охорони здоров’я.

А що думаєш ти? Може вже настав час показати московським попам дорогу до Москви?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,вакцинация,РПЦ МП,гибридная война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.