Ветеранський бізнес і кава з історією | Ukrainian Military Coffee

13 лютого 2021, 18:40
Власник сторінки
"Волонтерський просвітницький проект, спрямований на розвиток альтернативних осередків освіти
0
35
Ветеранський бізнес і кава з історією | Ukrainian Military Coffee
Ветеранський бізнес Ukrainian Military Coffee

Кава – не лише природній енергетик. Це ще й чудовий привід запросити на побачення дівчину, яка тобі подобається, обговорити новий проект з колегами. А кава з історією - це окреме задоволення!

Один-єдиний ковток – і ти натхненний і щасливий!

Дійсно, кава – не лише природній енергетик. Це ще й чудовий привід запросити на побачення дівчину, яка тобі подобається, обговорити новий проект з діловим партнером або й просто побути на самоті.

За останні роки культура вживання цього напою у нашій країні зросла. Відкрилося безліч закладів, де є і кава еспресо, і капучино, і лате. З цукром, сиропом чи корицею на вибір. Часи кави "3 в 1" з пакетика в пластиковому стаканчику вже відійшли в минуле. Вимоги споживачів з кожним днем зростають, що й вимагає від власників закладів знаходити нові сорти, створювати неповторний дизайн і будувати неповторний бренд.

Ukrainian Military Coffee – одне з небагатьох місць, у яке завжди йдеш із радістю.

Це справжній ветеранський бізнес. Ідейний натхненник і власник проекту Андрій Медведько – ветеран російсько-української війни. Разом зі своїми побратимами-волонтерами відкрив уже дві кав’ярні, у яких привітно зустрічають кожного. До ветеранів тут особлива повага – 50% знижка на все. Прямо в кав’ярні можна придбати каву в зернах і відчути аромат улюбленого напою вдома чи на роботі. Ба більше, це ще й чудовий подарунок!

Пів життя пив лате макіато на кокосовому молоці й не уявляєш, яка на смак кава еспресо? Посмакуй її саме тут. Витончена, з багатьма відтінками і довгим шовковистим післясмаком. Зі стовідсоткової арабіки!

Весь час зустрічаєш баночки для чайових на "мрію”, “курорт" чи “квартиру”? Хлопці з Ukrainian Military Coffee рвуть шаблони – усі чайові віддають на потреби української армії. Кожна залишена гривня йде на добре діло.

Ветеранський бізнес Ukrainian Military Coffee турбується про своїх клієнтів і знає, наскільки потрібно людям відчувати смак неповторної кави навіть удома чи на роботі. Саме тому відтепер купити каву в зернах можна в їхньому . Багато людей цікавляться, як допомогти нашим захисникам на на передовій. Ukrainian Military Coffee передають 10% від вартості кожної пачки на потреби бійців.

Ідеологічно правильна та неймовірно смачна кава зігріє морозними днями, а прохолодні напої врятують від літньої спеки ❤️

Повага !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: ветеран,кава
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.