СБУ попередила постачання екстремістської літератури до однієї з сусідніх держав

25 листопада 2020, 13:55
Власник сторінки
0
405

Ні для кого не секрет, що зараз в Росії та Білорусі для прихильників неонацистської ідеології настали тяжкі часи.

Значно легше попросити статус політичного біженця в Україні. Тим більше, є вже налагоджений механізм через участь в АТО/ООС, що майже гарантує отримання якщо не українського громадянства, то вже точно посвідки на постійне проживання в Україні.

Але під виглядом «політичних» мігрантів в Україну потрапили сексоти, які продовжують антиукраїнську діяльність вже з території нашої держави. Днями СБУ викрила постачання забороненої літератури до сусідньої з Україною держави. Оперативники та слідчі спецслужби встановили, що зловмисники замовляли «Маніфест Брентона Тарранта», який пропагує етнічний та культурний геноцид, закликає до терактів та масових вбивств. Заборонені книжки друкували кількома мовами у підпільних друкарнях на Київщині.

Поставка з нашої країни екстремістської літератури могла призвести до дискредитації України на світовій арені, а також спланованої акції в пропагандистських ЗМІ для звинувачення нашої країни у розпалюванні протестних заходів на території іноземних держав. CБУ перевіряє можливу причетність до організації поставок книжок спецслужби сусідніх країн для цілеспрямованої провокації проти України.

І поки слідчі роблять свою роботу, посадовцям нашої держави треба замислитися, чи не занадто просто для ворожої агентури легалізуватися на території України?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: ФСБ,неофашизм,гибридная война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.