В Ударі розгорнули сітку для підкупу виборців, бо сумніваються в перемозі

21 жовтня 2020, 13:52
Власник сторінки
політичний експерт та блогер
0
345

Це відверто ганебна ситуація


У вівторок, 20 жовтня було оприлюднено записи прихованою камерою, де кандидат в депутати Київської міськради від партії Віталія Кличка УДАР Михайло Терентьев зі своїм помічником обговорюють побудову сіток з підкупу виборців. 

 Це відверто ганебна ситуація, коли мер Києва, столиці європейської країни, члени його команди, представники його партії скуповують голоси за 300 гривень. Фактично мова йде про побудову так званої “сітки”, коли люди, приходячи на вибори, голосують за “потрібну” кандидатуру і отримувати за це невеликі гроші.

Напрошується запитання: діючий мер Віталій Кличко не може перемогти чесно? Мабуть, він сам в цьому не впевнений. Адже сам він має бути в курсі про те, що його команда фактично будує сітку. А значить, як лідер партії, несе за це відповідальність. > > > Причому, будує її якраз та частина команди Кличка, яка складається з людей “смотрящего” Дениса Комарницького. І впроваджують вони цю схему зі скупки голосів на гроші, які раніше вимили з бюджету столиці
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.