Кличко виділяє додаткові кошти фірмі Комарницького

18 вересня 2020, 09:48
Власник сторінки
журналіст
1
236

Мер Києва Віталій Кличко дозволив виділити додаткові кошти з бюджету столиці компанії “Еко-Буд-Трейд” “смотрящого” Дениса Комарницького

Вартість будівництва Подільсько-Воскресенського мосту знову зросте: Кличко погодив. При тому, що ціна мосту вже дійшла до 6 мільярдів, в КМДА дозволили Дирекції будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва змінювати кошторис.

Нагадаю, що ще у квітні минулого року було видане розпорядження КМДА №619, яким було дозволено упродовж МИНУЛОГО року вносити корективи в бюджет будівництва мосту.


Днями Віталій Кличко вніс корективи у тогорічне розпорядження, яким дозволив корегувати бюджет і цього року. Зверніть увагу: нове розпорядження вирішили не видавати, а от “зміни до торішнього розпорядження”, де до цифр 2019 додали 2020 – інша справа. Наче хтось буде розбиратися.

 В завершення додам, що свого часу підряд на будівництво мосту без тендеру отримала фірма Еко-Буд-Трейд із орбіти “смотрящого” Дениса Комарницького.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.