Зеленському треба очистити список СН до Київради від людей Шлапак-Комарницького

17 вересня 2020, 09:21
Власник сторінки
політичний експерт та блогер
0
303

Володимир Зеленський повинен очистити список кандидатів від “Слуги народу” до Київської міської ради від людей “схемщиці” Алли Шлапак та “смотрящєго Дениса Комарницького


Поки увага киян прикута до оприлюднених списків ЄС та Голосу цікаві події відбуваються в київському осередку Слуг Народу. Пройшла інформація, що напередодні міської конференції партія самоочистилась від токсичних осіб. Мова йде про “схемщицю” часів Черновецького Аллу Шлапак і всіх людей “смотрящєго” за Києвом Дениса Комарницького. Цю інформацію підтвердила низка джерел, та й Гео Лерос в своєму пості побічно це підтверджує - дивіться, "іх там нєт".

Наразі, ані Шлапак, ані Комарницького в цих "шахматках" - списках "Слуг народу" до Київради не фігурують. У будь-якому випадку цікавий виходить розклад напередодні конференції. Слуги самоочищаються, мінімізуючи таким чином можливість публічних атак на себе. Ну а Київ отримав реальний шанс позбутись “смотрящих”. Звісно це не остаточні списки, і потрібно уважно спостерігати чи не з’являться в останній момент там й інші цікаві токсичні персонажі.

Підкреслю, що президент Зеленський в такій ситуації повинен був би очистити партійні списки від людей Комарницького-Шлапак. Ну і головне питання тепер у тому, чи зможе президент Зеленський остаточно проконтролювати це питання та очистити списки кандидатів від "Слуги народу" до Київради?

Це був би крутий вчинок, який би точно приніс користь столиці. Впевнений, Зеленський просто зобов'язаний це зробити. А от чи зробить - покажуть найближчі дні. Спостерігаймо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.