Пітчинг студентських громадських проектів

11 березня 2020, 17:49
Власник сторінки
0
55
Пітчинг студентських громадських проектів
Презентація

Громадський бюджет міста Києва

Не встигли у Київраді внести зміни у Положення про громадський бюджет участі, як громадськість вже провела навчання для студентів.

29 лютого в Київраді відбувався цікавий захід "Пітчинг студентських громадських проектів" за ініціативи Фонду співпраці суспільства, бізнесу та влади та за підтримки Київської Міської Ради та Центру Публічної комунікації та інформації. Для профанів Пітчинг (Подання, пітч — це коротке словесне представлення ідеї, своєрідна презентація).

Під час заходу студенти виступали із авторськими проектами, а експерти консультували щодо найлібших шляхів реалізації.

«Наша мета - популяризація бюджету участі в Києві саме серед студентського середовища. Оскільки протягом декількох років ми спостерігаємо за тенденцією, що школи, дитячі садочки, керуючі компанії лобіюють свої проекти, які у більшості випадків направлені на капітальний ремонт об’єктів. Ми прагнемо надати молоді можливість реалізувати ті проекти, які були б цікаві саме їм», - розповів один із організаторів Марк Герула.

Громадський бюджет - це реальна можливість отримати фінансування для власного проекту, ініціативи чи заходу. Обираються такі проекти на конкурсній основі, а тому кияни самостійно обирають, який проект вони хочуть реалізувати у місті.

Можливість взяти участь у Пітчингу мали всі представники столичних вишів.

Наставниками виступили член Громадської Бюджетної Комісії Михайло Лейченко, член Міської робочої групи Артем Стельмашов, експерт ради Європи Олексій Коваленко та член Громадської Бюджетної комісії 1 та 2 скликання Максим Глухов.

Заходи в парку Кіото, фестивалі, музика, навчання, енергозбереження, благоустрій і навіть освітній будиночок-лабораторія - такий спектр тем подавали студенти на обговорення.

Дякуємо студентам та експертам за конструктив й активну участь у покращенні нашого міста.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Громадський простір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.