Кияни визначають Дніпровський район найзручнішим для життя

05 лютого 2019, 19:15
Власник сторінки
Депутат Київради
0
39

А найбільше мешканців дратує організація паркування і якість доріг в Києві. По результатах "Великого опитування киян", що проводила "Київська команда" в листопаді минулого року.

Найбільше від нестачі зелених насаджень, парків, скверів потерпає Дарниця. Мешканці Солом’янського, Святошинського, Дніпровського району є найбільш задоволеними щодо кількості зелених зон.

Парковки оцінюються мешканцями усіх районів Києва на рівні «Погано» і «Дуже погано». Поодинокі виключення – це оцінки мешканців сучасних житлових комплексів з організованим паркуванням.

Мешканці Дарницького району відчувають найбільшу в місті нестачу шкіл і дитячих садочків. Доволі проблемним в цьому аспекті виглядає і Голосіївський район.

Святошинський і Деснянський райони потерпають від нестачі місць для культурного дозвілля та відпочинку.

Цікаво, що мешканці усіх районів міста відзначають доступність та зручність розташування медичних закладів. Цей аспект якості життя в Києві отримав одну з найвищих оцінок від його мешканців. Найменш задоволені кількістю та доступністю медичних закладів мешканці Деснянського і Дарницького району.

Мешканці усіх районів міста також достатньо високо оцінюють систему громадського транспорту.

Метро на Троєщину суттєво покращить систему логістики для мешканців Деснянського району.  

Мешканці Голосіївського, Шевченківського й Деснянського районів виявляються найменш задоволеними доступністю спортивних закладів та майданчиків. Лідером у цьому аспектів життя в столиці є Дарницький район.

Виявлено прямопропорційну залежність між віком району та рівнем задоволеності його мешканцями утриманням будинків та прибудинкових територій.

Антирейтинг найбільш засмічених районів міста очолили центральні райони: Шевченківський та Печерський. Низький рівень задоволеності організацією вивезення сміття продемонстрували також мешканці  Святошинського, Оболонського та Подільського районів.

Мешканці усіх районів столиці сильно незадоволені якістю доріг та тротуарів. Особливо низьку оцінку за цією шкалою отримали Оболонський, Святошинський, Солом’янський та Шевченківський райони.Оболонському, Святошинському, Солом’янському й Шевченківському районам варто більше уваги приділити ремонту і приведенням до ладу доріг й тротуарів.

Найнижчі оцінки за шкалою благоустрою та озеленення територій отримали Печерський та Шевченківський райони. Найбільш доглянутими та облаштованими територіями можуть пишатися мешканці Дніпровського та Солом’янського районів. Центральні райони міста мають бути найбільш охайними і доглянутими, а не найгіршими в цьому рейтингу краси.

Мешканці Святошинського, Оболонського і Шевченківського районів вкрай низько оцінюють рівень надання комунальних послуг. Одноосібним лідером за цим критерієм в місті виявився Дарницький район.

Загалом позитивно оцінюють мешканці усіх районів якість дитячих майданчиків та закладів дитячого дозвілля. І Дарницький район тут знову відзначився найвищими оцінками.

У результаті аналізу усіх показників ми склали свій рейтинг задоволеності життям в різних районах міста.

Лідером рейтингу виявився Дніпровський район.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,киевляне,правда жизни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.