"Натовп неадекватних "тітушок": у центрі Києва мітингувальники напали на журналі

20 жовтня 2017, 10:04
Власник сторінки
0
69
 Натовп неадекватних  тітушок : у центрі Києва мітингувальники напали на журналі
Тітушки в Києві

У центрі Києва мітингувальники ледь не побили журналістку та ще одного батька, які прийшли до школи, де навчаються їхні діти.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила потерпіла Леся Москаленко. "Щойно мене і ще одного батька ледь не побили "мітингарі" на вході до школи, де вчаться наші діти. Нас відбила охорона школи. Це до теми про безпеку наших дітей та і вчителів, які щодня проходять до школи у центрі міста крізь натовп неадекватних "тітушок", - йдеться у її повідомленні. За словами журналістки, у мітингувальників біля школи вранішнє шикування і перекличка, а після обіду вони ходять до вітру під стінами школи й проводять розрахунки. Як розповіла Москаленко, сьогодні конфлікт почався з того, що вона зробила мітингарям зауваження, після чого її послали, а їхня "смотряща" почала знімати журналістку на відео зі словами "мамочка б**дь, с*ка драна". Читайте також Активісти пропустили всіх нардепів на засідання, ситуація під Радою спокійна (фоторепортаж, відео) Потім, згадує жінка, підійшов ще один батько з цієї ж школи і забрав мобільного у "смотрящої". "Вона заверещала "Бейте их, отбирайте телефон". Його почали хапати бомжі, він віддав телефон мені. Я, не знаючи, що з ним робити, кинулася до дверей школи. Слідом біг батько з нашої школи і "смотряща" з кількома "мітингарями"... Біля дверей школи нас відбила й впустила в школу шкільна охорона", - розповіла Москаленко. Також вона додала, що молодий поліцейський, який став свідком інциденту, "не знав, що робити, та і не дуже рвався". Інцидент також прокоментувала перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко на своїй сторінці у .
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: майдан,Тітушко,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.