Екскурсія до Верховної Ради України для членів та прихильників партії!

11 жовтня 2017, 13:38
Власник сторінки
http://grb.kiev.ua
0
30
Екскурсія до Верховної Ради України для членів та прихильників партії!
Екскурсія до Верховної Ради України для членів та прихильників партії!

Голосіївська “Батьківщина” продовжує піклуватися про політичну освіченість мешканців району та буде і надалі проводити різні цікаві екскурсії. Чекаємо всіх в «Батьківщині»!

29 вересня Голосіївська “Батьківщина” в черговий раз провела екскурсію до Верховної Ради України для членів та прихильників партії. Всі присутні мали змогу побачити на власні очі сесійний будинок єдиного законодавчого органу країни, завітати на балкон сесійної зали, з якого можна було розглянути місця народних обранців, а також оглянути колекцію експонатів, що безпосередньо пов’язані з набуттям Україною незалежності. По закінченню екскурсії кожен отримав відповідний сертифікат від “Батьківщини” .

Голосіївська “Батьківщина” продовжує піклуватися про політичну освіченість мешканців району та буде і надалі проводити різні цікаві екскурсії.
Чекаємо всіх в «Батьківщині»!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Верховная Рада,Батьківщина,Голосіївський район м.Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.